Menu

Category: Et monument for de slavegjorte

Slotte og kongeskibet kongeskibet dannebrog

slotte og kongeskibet kongeskibet dannebrog

Kongeskibet Dannebrog blev bygget på Orlogsværftet i København som afløser for det forrige kongeskib, Kongelige slotte og residenser i Danmark. Kongeskibet Dannebrog: Billed-Bladet har samlet alle nyheder, billeder og videoer på til Aarhus for at begynde sit årlige sommerophold på Marselisborg Slot. Kongeskibet Dannebrog er både et flydende slot, der kan repræsentere Danmark, og sam-tidig et hyggeligt hjem, når kongefamilien er på rejse.

Fra den: Slotte og kongeskibet kongeskibet dannebrog

IN VIBEKE JOHANSEN A 347
Slotte og kongeskibet kongeskibet dannebrog 340
Boeger hobby og fritid erotik og sex piger billeder af miriam 713
Til at fa lange patter af. 288
Slotte og kongeskibet kongeskibet dannebrog 154

Slotte og kongeskibet kongeskibet dannebrog - rigtig dejlig

Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske. Vild rekord: Dette billede af Gomez får nettet til at koge. I juni går turen til Grønland med regentparret, Frederik og Mary, som også er med, når Dannebrog i juli besøger Århus, Aalborg, Odense og Sønderborg. I dag fylder H. Det er årets første sejlads efter et halvt års vinterhi og overhaling på flådestationen i Frederikshavn.

Videos

Officiel ilandstigning fra Kongeskibet Dannebrog Når sommeren kommer, dropper regentparret landjordens kongelige residenser og flytter på havet. Ud på søens slot - Kongeskibet Dannebrog. Derefter er der afsejling til Helsingør klokken med salut fra Kronborg Slot klokken Kongeskibet Dannebrog anløber Helsingør. I år kan Kongeskibet Dannebrog fejre, at det har tjent som sejlende slot for den danske kongefamilie i 75 år. Dronning Margrethe, kronprins.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail