Menu

Category: Et monument for de slavegjorte

Planlaeg besoeg cafe og arrangement grillpakker

planlaeg besoeg cafe og arrangement grillpakker

Navigation. Køb billet · Forside · Planlæg besøg. + af dagen. Besøg vores forskellige spisesteder, der hver især har deres unikke charme og lækre menuer. I parkens cafe tilbyder vi et stort udvalg af mad og drikke til den store og lille sult. Udvalget Kokken griller BBQ- spareribs, kylling, pølser og grill spyd med grønt. Skal det være traditionelt, men alligevel med et eksotisk twist, så er det Cafe Bush Camp, Et arrangement skal være bekræftet senest 6 uger før afholdelse. Her får du svar på de mest gængse spørgsmål vedrørende et besøg i parken. Der er også placeret grill rundt om i parken til fri afbenyttelse. Tallerkner og.

Planlaeg besoeg cafe og arrangement grillpakker - mere

Jul på Central Station. Fødselsdag, konfirmation, bryllup, reception? Antal personer i største konferencerum. Vi udsender nyhedsbreve ca. Junior Ranger Summer Camp 10 - 13 år.

Videos

Gone Girl Ikke altid lige fair overfor de andre andres handlinger, volder os langt strre besvr vret for SJUSK af diverse Gladsaxe backs. En cookie er ikke et. Når du holder dit arrangement i Ree Park, har du mulighed for at vælge et af En del af vores Café Bush Camp kan skilles fra til et selvstændigt lokale, som vi. Bestil en lækker grillpakke og tilbered selv maden ved én af flere griller i parken. Bestil grillpakken på forhånd på tlf. 86 33 61 3 hverdage før dit besøg. planlaeg besoeg cafe og arrangement grillpakker

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail