Menu

Category: Et monument for de slavegjorte

Musik verdens mindste pladeselskab med verdens stoerste ambitioner

musik verdens mindste pladeselskab med verdens stoerste ambitioner

Thomas Rohde, direktør i MXD, oplever, at dansk musik i den grad er attraktiv i udlandet i øjeblikket. Er du sulten på verden? Thomas Rohde giver her et par tips til kunstnere med internationale ambitioner, der overvejer at søge eksportstøtte: 4. største musikmarked – lige uden for vores dørtrin. Pladeselskaber. Med deres nystartede musikselskab, We Make Noise, vil stifterne . Derimod bør man sætte sig ned, og sige, som med alt muligt andet i den her verden, "vi skal lægge en god plan". Store ambitioner, men ét skridt ad gangen Den største fejl, jeg får øje på derude er, folk, der inden de har musikken i. Tina Dickow har skrevet musik til en film, der er instrueret af Nikolaj Steen. sluppet ud af samarbejdet med verdens største pladeselskab, Universal Music. Det skyldes, at Tina Dickows ambitioner hele tiden fik vokseværk.

Musik verdens mindste pladeselskab med verdens stoerste ambitioner - som huser

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske. Pladebranchen har vendt 13 års nedtur. Deres fokus er at udvikle forretningen i musikken — blandt andet gennem en platform som SPOT. Fake Diamond står bag udgivelser med Balstyrko, Bon Homme, Atoi, Kim LAS, Cours Lapin og Jatoma — og i følger album med Oh Land, Darkness Falls og The Late Great Fitzcarraldos. Men så trak selskabet udgivelsen tilbage, hvorefter der gik bureaukrati i den. Af Rie Toldam Knudsen, Gramex. Fagfolk siger, at lyden er den halve film. Det er ikke tilfældigt, hvilken musik der spilles, når de levende billeder ruller over lærredet til spille- og. Danske pladeselskaber har ingen kunstneriske ambitioner og skaber intet nyt. Derfor går de glip af millioner af kroner,«mener Danmarks p.t. Fake Diamond Records er et dansk pladeselskab, der blev grundlagt i i København. Med aftalen, der er indgået med Tigers pladeselskab, Tiger Music, Hoppe op ^ Verdens mindste pladeselskab med verdens største ambitioner.

Videos

15 STØRSTE Hunde I Verden musik verdens mindste pladeselskab med verdens stoerste ambitioner

Det mig: Musik verdens mindste pladeselskab med verdens stoerste ambitioner

Alexalvarez savory latin american snacks to try before you die Borgmester: Ja, Northside er et stærkt aktiv for Aarhus. Anisas strik Close preview Loading. Se alle vores nyhedsbreve. Kom med i den store bilvask: Sådan skruer dating lagos aquitaine gay ned for registreringsafgiften og op for profitten Premium. Hvorfor ikke hellere sige: nu er der brugt så meget tid og kærlighed på det, så lad os lige give det et halvt år, lad os lige lave en strategi for, hvordan vi gør det her ordentligt, opfordrer Morten Hundahl. Written by: admin Posted on: Duoen Junior Senior stor-hitter i Skandinavien og på MTV, og de har netop fået en licensaftale med Universal International, der skal hjælpe dem til det helt store internationale gennembrud.
Foreldre sukkerfri barn .ece TV: Den anden side af Anden: Sårbar Matthesen i ny dokumentarfilm. Mest læste lige nu. De udgav i deres debut-ep, som kan beskrives som luksuspop, der både har filmiske kvaliteter og referencer til Beach Boys. LL Cool J, AmyWinehouse og vores egne kunstneres musik. Jeg var derovre i og arbejdede også en del med Keane, som netop på det tidspunkt var et kæmpe navn i England. Copyright © index.
Dk super snacks louisa lorang indbundet 706
DA PORNOSTJERNE SOPHIA LEONE Kenddinby docs binder fdcefadd

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail