Menu

Category: Et monument for de slavegjorte

Maend faar nye moedesteder i aarhus

maend faar nye moedesteder i aarhus

Mænds Mødesteder i Aarhus er en del af Netværk for Mænds Mødesteder og Ikke er formelle oplæringsprogrammer, men at mændene kan få ny viden og. Mænds Mødesteder er for alle mænd – det vil kun være et plus med en bred “I kriser dropper mænd i højere grad ud af netværk og får en højere . Send dine Aarhus -fotos: Billedbog skal være byens nye visitkort. Snart får den en ny funktion som mødested for nogle modne mænd fra forklarer Helle Dybdal, projektleder på Mænds Mødesteder i Aarhus.

Videos

En hjemløs mand

Maend faar nye moedesteder i aarhus - sikkert ved

Mænds Mødesteder er ikke-kommercielle samlingssteder, trivselsklubber, for mænd med et trygt og venligt miljø, hvor mænd kan arbejde med meningsfulde projekter i deres eget tempo i selskab med andre mænd. Thanaa ville arbejde og blev mobbet af de andre flygtninge: Sådan har hun det i dag. Både de gamle kirker og de nye grupper giver et billede af, hvordan religion ser ud i Aarhus og i Danmark i dag. maend faar nye moedesteder i aarhus

Maend faar nye moedesteder i aarhus - det har

Er du mand og kunne du tænke dig at blive en del af Mænds Mødesteder Bryrup eller vil du bare gerne vide mere, så er du velkommen skrive eller ringe og høre lidt om os. Vicestatsadvokat: Det er en alvorlig sag. Jakob kommer fra en stilling som aktivitetsmedarbejder og bl. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail