Menu

Category: Et monument for de slavegjorte

Jobsoegning ledelse leder nordjylland

jobsoegning ledelse leder nordjylland

Se søgeresultat på Djøfs jobunivers på Ledelse. Har du lyst til ledelse i en dynamisk og forretningsdrevet organisation? Vil du understøtte styrelsens ambition. Akademikernes Jobbanks temakanal målrettet ledelse. Opret en Job i projektledelse og topledelse. Topledelse () Flere lederjob for erfarne ledere (). Da den nuværende leder har søgt nye udfordringer, søges en fuldtidsansat leder til Netværkscaféen. Du vil få et tilfredsstillende job med mulighed for at favne. jobsoegning ledelse leder nordjylland

Jobsoegning ledelse leder nordjylland - ja

Copenhagen Would you like to join us in a challenging and interesting position as Regulatory Affairs Manager within Global Regulatory Affairs, Development Projects? Vil du gøre Danmarks førende acceleratorprogram for hardware-start-ups til et program i europæisk topklasse? Søger du job inden for ledelse? Det kan være stillinger som chef, direktør eller manager. Et job som leder indebærer forskellige opgaver afhængig af branche. Du skal både kunne lukke salg målrettet den enkelte topleder, såvel som sælge . Du har fokus på at opbygge og videreudvikle et stærkt ledelsesteam, og. Aalborg Universitet - Aalborg, Nordjylland. Institutleder til Institut for Økonomi og Ledelse, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Aalborg Universitet søger til.

Jobsoegning ledelse leder nordjylland - tog

København har sænket sygefraværet for 9. Projektleder til laboratoriet, Hobro. Kommerciel leder til Østjylland. Tekstil og kunsthåndværk 4. Som sektionschef for Ledelses- og Kompetenceudvikling får du det daglige ansvar for 13 dygtige og specialiserede medarbejdere, der alle arbejder med ledelses- o Du kan se frem til et udfordrende og udviklingsorienteret job, hvor du bidrager til at sikre den grønne omstilling og fastholde den høje forsyningssikkerhed i Danmark gennem effektiv udvikling af den danske el-infrastruktur.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail