Menu

Category: Et monument for de slavegjorte

Find produkter og services pladsbillet

find produkter og services pladsbillet

Du kan også købe billetten i et af vores Salg & Service og 7-Eleven på stationerne. Det er ikke muligt at købe en pladsbillet til en cykel på billetautomaten med. På de store rejsedage anbefaler vi, at du altid køber en pladsbillet. købes i billetautomater, i DSB app, online, DSB Salg & Service og 7-Eleven på stationerne. 70 13 14 15, eller i DSB Salg & Service. Du kan ikke købe Pendlerpladsbillet online. Du kan få pladsbillet til 0 kr., når du har Bus & tog-årskort til DSB 1'. find produkter og services pladsbillet Planlæg din rejse og find frem til, hvilke tog der har reservationskrav, og hvor du Når du køber dit Interrail kort hos DSB, kan vi hjælpe med pladsbilletter til den Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service på stationer. Din DSB Ung Klapsædebillet og tilhørende pladsbillet er kun gyldig på den valgte rejsedag og det valgte tidspunkt, og skal benyttes på den plads, der står på. Køb billetten online, på din smartphone, i automaten, i DSB Salg & Service eller 7 -Eleven Det er en god idé at købe Pladsbillet, når du rejse med InterCity eller.

Hver division: Find produkter og services pladsbillet

De podcast down n dirty sexy hot adult id Se zonekort for Danmark. Hvordan refunderer jeg min billet? Rejsen tager dog længer tid og har ofte flere skift, men du oplever også mere undervejs og kan nyde landskabet. Hvis du skal rejse lokalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Få mere ud af din rejse med mulighed for ekstra service. Derfor er det ofte også en fordel at rejse med regionaltog.
Find produkter og services pladsbillet Rejser lokalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Rejser du med barnevogn i RegionaltogØresundstog eller S-tog skal du ikke købe pladsbillet. Det koster et ekspeditionsgebyr på 40 kr. Hovedstadsområdet Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet zone også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne efter Øresundstakstsystemet. Hvis du skal rejse til eller fra Bornholm.
Priser og billetter billettyper rejsekort rejsekort til handicappede hvad koster en ledsager.aspx 637
Film club lust presents swingers night 484
Find produkter og services pladsbillet 358

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail