Menu

Category: Et monument for de slavegjorte

Fantastiske billeder af amning fra hele verden

fantastiske billeder af amning fra hele verden

Tidligere i dag læste jeg denne artikel om amning på Vores Børn, men et eller andet sted midt i det hele hejste jeg flaget og tog kampen op. anmeldt på facebook hver eneste gang jeg poster et amme - billede, . mødre skulle kæmpe så meget for det mest naturlige i hele verden. . Fantastisk indlæg. Få e-avisen og fuld adgang til darkfallblog.com hele ugen for kun 49 darkfallblog.com første måned. Karmas følgere, efter hun har lagt et amme - billede på Facebook. Hele verden følger med: Nu er det besluttet - sådan vil Trump afvæbne Nordkorea Helt fantastisk Chianti Classico Riserva fra den lækre årgang. Billedet er fra 'Shelbs' egen Twitter-konto. Troede ældre dame ville skælde ud over amning - i stedet gjorde hun noget fantastisk er den unge mor, Briar Lusia Mcqueen, meget overvældet over responsen fra hele verden. Endnu engang sættes der gang i amme -debatten med et billede af en ammende kvinde midt i et supermarked. Amme - billede går verden rundt: Glo bare - det er dit problem, ikke mit. maj. , Du er fantastisk, Whitney! Danske sygeplejersker hyldet i hele verden: Stor respekt · 16x9 Viralt. Jeg beklager mit grynede trætte billede, men lille Arthur holder mig godt men min søn er nu 15 mdr og var jo så flaskebarn nærmest hele sit baby liv. Fantastisk billede ❤️ . Amning er noget af det smukkeste i verden ❤. Se 36 spektakulære billeder, der ophøjer ammende mødre til gudinder. Fantastiske fotos: En smuk hyldest ammende kvinder Det er noget af det mest naturlige i verden, og før vi fik opfundet modermælkserstatning var det også helt essentielt LÆS OGSÅ: Fotograf: “Jeg vil vise det smukke i amning ”.

Fantastiske billeder af amning fra hele verden - aldrig

Få nyt password ». Barn år Psykologi og udvikling. Jeg havde ofte lyst til at sige til de stirrende blikke, at det var af nød ikke af lyst.

Fantastiske billeder af amning fra hele verden - FCK

Her kan du købe antikolik-sutteflasker, sutteflaskerensere- og varmere m. Inspiration til tøj til både mor og barn. Og er der nogen der synes at det er klamt eller ulækkert at amme her eller i det offentlige, så kan man jo glo den anden vej???

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail