Menu

Category: Et monument for de slavegjorte

Dk manden i vinduet kjell ola dahl paperback

dk manden i vinduet kjell ola dahl paperback

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Manden i vinduet Bøger. Klik her og find den bedste pris nu! Kjell Ola Dahl, Paperback, Manden i vinduet på WilliamDam. dk kr · Manden I Vinduet - Kjell Ola Dahl - Bog på Gucca. Læs om Manden i vinduet (Gunnarstranda og Frølich). 79,95; (Bog, paperback, brugt), Dansk: kr. Kjell Ola Dahl har tidligere vist, at han er dialogens mester i dagens kriminallitteratur, og han fortsætter med at brillere. Manden i vinduet (Gunnarstranda og Frølich). af Kjell Ola Dahl. Bog, paperback. Sprog: Dansk. Da det nøgne lig af antikvitetshandler Reider Folke Jespersen.

Dk manden i vinduet kjell ola dahl paperback - film

Andre der købte denne bog har også købt:. En del af: Serien om Gunnarstranda og Frølich - paperback Til pressen: Hent forside 2. An einem eisig kalten Wintermorgen wird die Leiche von Sveinung Adeler aus dem Osloer Hafenbecken ge… Se mere om bogen Originaltitel: Kvinnen i plast - Krimi. Indbinding: Bog, paperback, brugt. Sproget er konkret og virkelighedsnært, befriende renset for det psykologisk opstyltede. En politimand bliver skudt og dræbt på Grønlands Torg i O Kjell Ola Dahl skriver som Volga. dk manden i vinduet kjell ola dahl paperback

Dk manden i vinduet kjell ola dahl paperback - Dit

Da det nøgne lig af den aldrende antikvitetshandler Reidar Folke Jespersen findes udstillet i butikkens vindue i Oslo, har kriminalkommissær Gunnarstranda kun et enkelt spor at gå efter: På ligets bryst har morderen efterladt en talkombination. Frølich befinder sig i et voldsomt personligt dilemma og er under hårdt pres, da gamle sager åbnes, og der viser sig et mønster, som handler om mænds vold mod kvinder. Sproget er konkret og virkelighedsnært, befriende renset for det psykologisk opstyltede. Se Lagerstatus i butik. Bemærk: Du køber første eksemplar til Pluspris, kr. Det ender med os.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail