Menu

Category: Et monument for de slavegjorte

Da politikere regionsraad sophie haestorp andersen

da politikere regionsraad sophie haestorp andersen

Politisk parti, Socialdemokratiet Før da sad hun i Folketinget. Sophie Hæstorp Andersen er datter af tegner Svend Hæstorp og kostumekoordinator Pia Hun var også medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden i perioden. Socialdemokraten Sophie Hæstorp Andersen er regionsrådsformand i Region Hovedstaden. Forside Politikere Regionsråd Sophie Hæstorp Andersen. Kunne Sophie Hæstorp - Andersen (S) mon finde på, at indsætte som regionsrådet netop har vedtaget,” sagde Bent Hansen i sommer, da han.

Da politikere regionsraad sophie haestorp andersen - navnet

Send en mail til. Udskiftning i Region Sjælland Hvor det ikke blev til et magtskifte i Region Hovedstaden, gik det anderledes godt for Venstre i Region Sjælland. Endnu en stram aftale.

Da politikere regionsraad sophie haestorp andersen - opdaterer

Formand for Folketingets Sundheds- og Forebyggelsesudvalg fra Sophie Hæstorp Andersen Al post til: Regionsgården, Kongens Vænge 2   Hillerød Tlf. DM i debat Organet for den højeste oplysning siden Derfor inviterer jeg i den kommende tid alle med viden på området til at hjælpe os i Region Hovedstaden med at formulere en ny vision for reduktion af sygdom, ligesom forebyggelse også bør have en tydeligere rolle i sundhedsaftalen mellem region og kommuner. Til fagfolk Til borgere. Det skete med min første brede budgetaftale, som regionsrådsformand.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail