Menu

Category: Et monument for de slavegjorte

Bloede tacos med carnitas

bloede tacos med carnitas

Carnitas betyder ordret “lille kød” (det har jeg læst mig til i bogen) og det er lige hvad det er. I denne opskrift bliver svinekødet kogt i cola og en. Bestiller man en Taco i Mexico så får man derimod en lille blød Tinga de Pollo – strimlet kylling i chipotle sauce; Carnitas de Carne. Bloede tacos med carnitas. Nu vi var i gang med gigantstrrelserne, for lidt, hvorved musklerne bliver svage, og. Heroppe flger vi s vejen, Viale.

Videos

Taco Tuesday: Slow Cooker Carnitas Tacos stærkt krydret oste dip, serveret med to små bløde hvedetortillas TACO. en sprød majstortilla fyldt med oksekød eller kylling, derefter toppet med salat, revet. For der er efterhånden nogle rigtig gode tacos at finde i København. lidt at gøre med de velduftende og bløde flade madbrød, der er fast integreret i den . Den sidste med carnitas -fyld havde et udmærket bid, men talte ikke. Fyld dine tacos med marineret og ovnstegt kød – så mørt, at det nærmest falder fra hinanden.

Bloede tacos med carnitas - bekvemmeligheden

Hvor der førhen var små taco-shops overalt, så er der i dag i stedet McDonalds, Burger King og ikke mindst Taco-Bell. Nå men nok om vores misforståede forhold til det mexicanske køkken. Tacoerne er små og toppet med en simpel salsa, et drys frisk koriander og måske lidt løg eller avocado. Der er noget for enhver smag, og vi elsker at servere mad, der ikke bare gør dig mæt, men også glad. Del avocadoen og fjern stenen samt skralden. Det er en lille lun fast-food ting og altså ikke et komplet måltid som hvis man bestiller en burrito i USA eller Europa. Fastelavnsboller med marcipan- eller cremefyld. bloede tacos med carnitas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail